Kauneusgurusuosikkini // My favourite beauty gurus

Tässä postauksessa sanalla kauneusguru tarkoitan kauneusbloggaajia ja kauneustubettajia.

Chloe Morello (Youtube)

Chloe Morello

Ihan ensimmäisenä mainitsen Chloen, koska hänen innoittamanaan loin The Beauty Squaresin Instagramiin. Chloe on australialainen 26-vuotias kauneusguru, ja hän tekee pääasiassa meikkausvideoita joissa samalla arvioidaan uusien tuotteiden ominaisuuksia. Rakastan Chloen rentoa ja itsevarmaa tyyliä, huumoria ja rehellisyyttä. Vaikka Chloe on aivan superkaunis, hän tuntuu olevan todella jalat maassa -tyyppi, ja kertoo avoimesti esim. iho-ongelmistaan, ottamistaan täyteaineista, botox-pistoksista ja on kaikin tavoin luonnollisen mutkaton ja rento ulkomuotonsa suhteen. Hänen videoillaan ei ole ärsyttävää taustamusiikkia (esim. edm-säklätystä). Hänen luomansa meikkilookit ovat sellaisia joita itsekin haluan kokeilla (en pidä Instagramin ”drag queen” tyyleistä). Hän julkaisee uuden videon kahdesti viikossa.

Tati (Youtube)

Tati Westbrook

Yhdysvaltalainen Tati on minulle uusi tuttavuus, mutta olen jo aivan koukussa hänen videoihinsa! Tati julkaisee videon ilmeisesti joka päivä. Hän on yli kolmekymppinen, kuten minäkin. Hänen videonsa ovat pääosin tuotteiden arviointeja, ja häneltä löytyy ihan mielettömästi vinkkejä kosmetiikan helmistä ja niistä jotka kannattaa jättää hyllyyn. Mukana on niin edullisia markettimeikkejä kuin kalliimpienkin sarjojen ja huippukalliiden luksusbrändien kosmetiikkaa. Tatin videotarjonta on todella monipuolista meikkitutoriaaleista ensivaikutelmiin, vlog-tyylisiin videoihin jne. Rakastan hänen rauhallista ja miellyttävää ääntään ja huumoriaan.

 

Ostolakossa (blogi)

Virve Vee

Suomalainen, nykyään Tukholmassa asuva Virve on kirjoittanut Ostolakossa-blogia vuodesta 2009 saakka ja on varmaankin Suomen tunnetuimpia ellei tunnetuin kauneusbloggaaja. Itse olen lueskellut hänen blogiaan jo muutaman vuoden. Blogia päivitetään tiuhaan, ja olen joskus miettinyt että onkohan tuotetta tai kauneus”villitystä”, mitä Virve ei ole testannut? Eli jos etsit arviota tuotteesta suomeksi, suuntaapa Ostolakossa-blogiin. Virven postaukset ovat sopivan pituisia ja ytimekkäitä ja hänellä on blogissaan kauniit ja laadukkaat kuvat.

Tässä kolme kovaa kosmetiikkagurua, joita siis seurailen eniten!

Erikseen haluan vielä mainita Eerikan, johon olen tutustunut Instagramin kautta. Hänellä on mielettömän upeita kynsilakka- ja meikkikuvia, viime vuonna aloitettu meikkitutorial Youtube-kanava sekä viime syksynä aloitettu blogi. On ollut mahtavaa päästä tutustumaan häneen – asumme samassa kaupungissa – ja höpöttelemään kosmetiikasta ihan kasvotusten. Eerikan kannustuksen ja neuvojen ansiosta uskaltauduin viimein aloittamaan omankin blogini.

Toinen, jonka haluan myös mainita. on ystäväni Gingerbiscuit-blogi. Aloitimme blogit lähes samaan aikaan, ja hän myös kirjoittaa kosmetiikan lisäksi parisuhteesta ja muista elämäänsä koskettavista aiheista. Gingerbiscuitin kirjoittaja on lisäksi rakkaan ystäväni elämänkumppani, mutta he asuvat eri kaupungissa joten en tapaa heitä kuin ehkä kerran vuodessa. Instagramista löydät hänet nimimerkillä Gingerbiscuitxoxo.

On ihanaa kun saa välillä unohtaa huolet ja murheet ja höpistä kavereiden kanssa ns. turhamaisuuksista ja fiilistellä vaikkapa luomivärin pigmenttiä tai voiteen ominaisuuksia tai kaunista pakkausta. Ja kenelle ensimmäisenä laitat viestin, jos joku ostoksesi oli täysi susi?

Näin. Ketä sinä seuraat Youtubessa tai kenen blogia luet? (tämän lisäksi <3) Vinkkejä tännekin 🙂

//

Translation:

By beauty gurus I mean beauty bloggers and beauty Youtubers <3

Chloe Morello

This 26-year-old Aussie babe is my first youtuber I got hooked on little less than a year ago. She’s the reason I wanted to start my Instagram beauty account and have spent unknown amount if money on cosmetics last year. Her humorous down-to-earth style, jaw-dropping beauty combined with make up style that’s easy for my eyes, makes her my favorite. I always look forward to her videos which she publishes approximately twice a week. Her vids are get ready with me -vids, tutorials, first expressions, vlogs and weird but funny challenges.

Tati

I found Tati about two-three weeks ago and oh man! She is so beautiful, positive, funny and I just love her calming voice. She releases new vids nearly every day. She has tutorials, get ready with me -vids, loads of reviews, and so much more! She is the most versatile beauty vlogger I know. Especially I love her vids because of the high street/drugstore reviews. I bet most of you have heard of her =)

Ostolakossa

One of the most popular if not the most popular Finnish beauty blog. I read her blog occasionally, her reviews are great and it’s difficult to find a product she hasn’t tried. She writes in Finnish.

Who are your favorite beauty gurus and why?

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

2 comments

Gingerbiscuit

Olen otettu! <3 minun kipinä koko touhuun syttyi sinun insta-tilistäsi ja olenkin seurannut sitä aktiivisesti alusta saakka. Ja myös sinun blogia! Sinun lisäksi lemppareita on myös Ostolakossa -blogi, Iineksen It ain't hard to tell (seurannu tätä noin 7 vuotta) ja Uino. 🙂

No jee! Kivaa että inspiroiduit aloittamaan oman, ja niin oot kyllä ollu aktiivinen. Täytyypä käyä tsekkaamassa nuo sinunkin suosikkiblogit 🙂 mä oikeastaan luen blogeja vain koulumatkoilla 😀

Vastaa