Suosikki kynsilakkani osa 1 // My favorite nail polishes part 1

Onkohan mitään muuta kosmetiikkaa yhtä helppo arvostella kuin kynsilakkaa? Heti ensimmäisellä käyttökerralla pystyy kertomaan, mitä tuotteesta on pitänyt; millaista levitys oli, kuivuiko hyvin, miten kauan kesti kynsissä.

Tunnustan olevani melkoinen kynsilakka-addikti. Lakkoja löytyy useampia, ja aina on mukavaa saada uusia. Haluan kynsilakalta laatua, sellaista että tällainen hötkyilijäkin saa ne kauniisti kynsille, lakka kuivuisi suht’ nopeasti ja että se pysyisi virheettömänä ainakin vuorokauden.

Pidemmittä puheitta, esittelen kokoelmani parhaat lakat (satunnaisessa järjestyksessä). Joudun pätkimään tämän sarjaksi, koska yhteen postaukseen tässä on aivan liikaa asiaa.

Maybelline SuperStay 7 Days gel nail colour

Tämä oli sellainen yllätys, että en meinannut pöksyissä pysyä, kun viime syksynä ensimmäistä kertaa kokeilin. Oli vaikeaa uskoa, että Maybellinella on se täydellinen Holy Grail -lakka, jota olen etsinyt (ollut vuosia ”nenäni edessä”). Lakka levittyy täydellisen tasaisesti ja helposti ja jättää kauniin kiiltävän pinnan. Minkäänlaisia siveltimen jälkiä en saanut aikaan, ja yksi kerros riittää kiireiselle. Itse lakkaan aina kaksi, että lakka ei kuulla läpi.

Maybelline Superstay 7 days gel nail color Enduring Pink

Minulla on sävyt Rose Poudré ja Enduring Pink, joista molemmat perus creme-lakkoja. Lakka on myös suhteellisen kestävä, vaikka tätä ominaisuutta en varsinaisesti enää kynsilakalta hae, ne kun eivät pysy kynsissäni hyvän näköisenä ikinä kuin päivän – pari. Lakalla on erinomainen hinta-laatu suhde; putelissa on 10ml lakkaa ja hinta on 7,50 – 10 euron hujakoilla, riippuen vähän mistä ostaa.

Maybelline Superstay 7 days gel nail color Rose Poudré

Translation:

Maybelline Superstay 7 days gel nail color is my holy grail what comes to nail polishes. I have two shades; Rose Poudré and Enduring Pink. Both are very pigmented and creamy and they apply like a dream. No streaks, one coat is enough if you’re in a hurry, but two layers makes it perfect. Usually it’s really hard for me to wait for the polish to dry, but I haven’t had any kind of problem with these because they dry relatively quickly.

These aren’t exactly the newest thing out there, but I just recently discovered this polish and it makes me wonder how haven’t I heard anyone hype about them? It is sad that the color range is quite limited (at least in Finland!). Amazing quality for the money too.

Vastaa